12:30

Mossens BK

Referat: Azalea BK - Mossens BK

På ett soligt men lite småkallt Majvallen spelades årets första träningsmatch på stor 9-mannaplan.

Detta var en typisk premiär spelmässigt, briljanta spelkombinationer varvat med lite för stillastående spel blandat med några markeringsmissar, inte konstigt så här tidigt in i säsongen.
För motståndet stod våra vänner i Azalea BK

Tyvärr fick vi rena mardrömsstarten, 2-0 redan efter ett par minuters spel men allt eftersom jämnades spelet ut.
Mossen hade två riktigt bra chanser i den första halvleken, Ebbas instick till Maja som petade bollen precis utanför Azaleas högerstolpe borde rendera i en reducering, likväl Majas indirekta frispark precis utanför straffområdet, turen var tyvärr inte med oss.

Andra halvlek var jämn och tidvis välspelad. Maja högg på ett par instick och djupledspassningar men bolluslingen ville inte in. Defensivt höll vi dock stången mycket bra, med Sara R. som mittbackgeneral och Annie mellan stolparna höll hemmalagets forwards i schack.

Stor eloge till våra 11 spelare som kunde ställa upp i denna sportlovsmatch, ett extra plus till Vera som gjorde debut i den svarta Mossentröjan, hennes insats lovar gott inför framtiden.